tiistai 13. syyskuuta 2016

Ensimmäiset sanat, jälleen

My Steps! on viimein aloitettu. Sanoja on vasta vähän päälle tuhat, mutta tästä se vasta alkaa. Tyyli vielä hakee itseään, sillä aloitin koko tarinan alusta. Olen jo puolivälissä viimekertaista lopetuskohtaa, joten kovin pitkälle en ehtinyt päästä. Hyvä niin. Uudempi proosa ei koskaan ole huono juttu.

Tähtiusvan suunnitelmat ovat lähteneet käyntiin, viimein. Saa tosin nähdä koska pääsen kirjoittamaan sitä. Voi kulua vielä tovi.

Ja lopuksi surullisempia uutisia.

Mafia sai ensimmäisen hylsynsä. Perus, ei kommentteja. Ei onneksi harmita kauheasti. Hylsyihin tottuu, niiden parin ensimmäisen jälkeen. Kaksi mahdollisuutta vielä. Sitten saatan antaa kässärille pienen tarkistelun jälkeen vielä yhden mahdollisuuden.

En voi tietää varmasti onko Mafiassa mitään kauheaa vikaa ja en voi päästä kustannustoimittajan pään sisälle tietääkseni tarkemmin. Tiedän, että sen käsittelemät taruolennot eivät ole aivan sitä perustavaraa, jota Suomessa urbaanissa fantasiassakin voi tavata. Tarina sijoittuu kuitenkin tähän syksyn valtaamaan maahan, lähestyvän talven tienoilla.

Aika näyttää, mitä käsikirjoitukselle käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti