maanantai 22. helmikuuta 2016

Urbaanilegenda

Jänön aika koitti. Viimeinen vastaus, hylsy, tupsahti sähköpostiin jokunen aika sitten. Mukanaan se toi kirjoittajien piireissä tunnettun urbaanin legendan.

Palautteen.

Lyhyessä muodossa Jänön tekstiä kehuttiin sujuvaksi, suureksi helpotuksekseni. Valitettavasti kyseisessä kustantamossa ei uskottu lukijoiden löytävän kässäriä juuri heidän kauttaan.

No, se oli sitten siinä. Palaute tuli iloisena yllätyksenä, valoi uskoa kykyihini kirjoittaa, oikeuteen kirjoittaa. Uskokaa tai älkää, jotkut ovat yrittäneet ottaa senkin mahdollisuuden minulta pois.
Tuon urbaanilegendan tulo sai uutta puhtia hitaasti edenneeseen Mafiaan.

Mafiassa on nyt melkein 5000 sanaa tekstiä ja liuskoja Scrivenerin mukaan olisi 34, Word ja Atlantis antavat taas luvut 20 ja 18. Vasta kaksi lukua valmiina (ja todella lyhyt prologintapainen), aion yrittää ottaa vanhan tapani takaisin ryminällä, eli kirjoittaa joka päivä.

Ennen yritin saada tonnin päivässä, mutta nyt annan mennä niin paljon kuin jaksan. Olkoon tulos sitten suurempi tai pienempi.

Toivon että tällä kertaa onni on myöten. Kokonainen romaani on varmasti helpompi saada läpi kuin pienoisromaani.


Pitää pian aloittaa myöhästyneet kirjoittelut. Osa päivästä meni tekstin siirtämisessä koneelta koneelle, Wordista Atlantikseen, Atlantiksesta Scriveneriin.

Haha...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti