keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Viiden romaanin yritys

Sain vihdoin jatkettua Stepsiä eteenpäin, itselle pitkän tauon jälkeen. Nyt kaikki luistaa jälleen loistavasti, eikä stressiä kirjoittamiseen liittyen enää ole.

Seuraavaa projektia pitää kyllä suunnitella ahkerammin!

Ehkä noin kuukausi ja Stepsin romaaniversio on valmis.

Tässä ajasssa Lotto on saanut sekä hylsyjä, että hiljaisuutta. Saa nähdä saanko eräältä kustantamolta mitään vastausta, ja vastaako kumpikaan jäljellä olevista, ainakaan luvatussa ajassa.

Stepsin uusioversio on kuudes käsikirjoitukseni ja kolmas nuortenromaanini. Sen jälkeen tulee Älä pysähdy, ja sitten vielä yksi. Jos sen jälkeen ei kustannussopimusta näy, aion keskittyä vaihteeksi lanupuolelta lapsiin, sekä aikuisiin.

Vaikka suurin osa mielessäni olevista tarinoista onkin nuorille (aikuisille), tuntuu että juuri tämän kohderyhmän kirjoilla voisi olla vaikea päästä kynnyksen yli. Tai sitten kyseessä on tyylini, joka ei ehkä vain sovi osalle kustantamoista, tai nykyiseen sarjoittuneeseen ilmapiiriin.

Joskus tuntee itsensä surkeaksi, kun mikään ei onnistu, mutta yleensä uuden kirjoittaminen ja vanhan valmistuminen saa mielen ainakin hetkellisesti pirteämmäksi.

Jos ei yritä, niin ei voi onnistuakaan. Tietenkin on mahdollisuus, että en koskaan saa mitään julki, vaikka kirjoittaisin koko loppuelämäni.

Mutta hei, ainakin kehitin taitojani ja sain uusia kokemuksia. Lopulta on mukava saada tarinat tekstitiedostoon. Pois päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti