torstai 12. toukokuuta 2016

Viimeinen rutistus ja seuraava projekti

Kasassa on nyt 30 000 sanaa. Viimeisiä viedään, ja työstössä oleva luvun jälkeen alkaa vihdoin kliimaksi. Sitten mennäänkin rytinällä ja paukkeella loppuun.

Jos saan joka päivä edes 1000 sanaa, luulisin saavani ensimmäisen version valmiiksi ensi viikon aikana. Hieman aikataulusta jäljessä, mutta sille en voi mitään kiitos päänsärkyputken.

On mieletöntä ajatella, että kaiken sen kipuilun, jota 9E:i kutsun, saan viimein uuden käsikirjoituksen "valmiiksi". Jos en olisi aloittanutkaan tuota projektia, olisin ehkä jo nyt kaksi käsikirjoitusta rikkaampana. Mutta menneisyydellehän ei voi mitään. Olihan se opettavainen kokemus.

Puhuin viime päivityksessä ensimmäisestäni. Päätin kuitenkin olla kirjoittamatta sitä vielä uudestaan. Tarvitsen vielä hieman aikaa. Siksi päädyinkin takaisin My Steps!:n

Sain tarinan ja sen kaksi mahdollista jatko-osaa yhdistettyä yhdeksi kokonaisuudeksi. Nyt siitä tulisi kokopitkä pienoisromaanin sijasta. Se on siis seuraava projektini.

Kyseessähän on nuorille suunnattua scifiä. Vaikka mukana onkin niin pieniä kuin jättimäisiä robotteja, ei se ole niin kutsuttua "kovaa" scifiä varsinaisesti. Luulisin sopivan laajemmallekin kohderyhmälle.

Nyt kun mietin tulevaa tarinaa, on se tietyiltä osiltaan kuin Mafian kääntöpuoli. Silti siinä on hieman samoja teemoja, vaikka tällä kertaa vastustelujen kautta.

Odotan innolla, että pääsen jatkamaan/aloittamaan projektia/projektin.

Päässäni pyörii ja hyörii myös aikuisille suunnattua spefiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti