lauantai 23. huhtikuuta 2016

Puoliväli saavutettu

Saavutin tänään Campin 10 000 sanan tavoitteen. Kässärissä on nyt noin 20 000 sanaa ja sekä tarina että käsikirjoitus ovat puolessa välissä.

Tein yöllä pähkäillessäni tärkeän päätöksen tarinan kannalta. En kirjoita käsikirjoituksen kolmatta tarinakaarta. Keskityn jo olemassa olevaan ja lihoitan ja rakennan nykyisestä vielä vähintään 20 000 sanaa kestävän kokonaisuuden. Näin saan luotua tarinasta ehjemmän, sekä syvennettyä muutamaa muuten etäisemmäksi jäävää hahmoa.

Tavoitteeni olisi, sairastelusta huolimatta, saada ensimmäinen versio loppuun ensi kuun puoleen väliin mennessä. Editointi alkaisi todennäköisesti kesäkuussa.

Se tarkoittaa sitä, että minun pitäisi jo ruveta suunnittelemaan uutta projektia tiuhaan tahtiin, onhan tuo "deadline" jo melkein täällä! Projekti tarvitsee vielä tarkemmat tiedot hahmoista, heidän taustoistaan ja kohtaloistaan. Sitten on lukusuunnitelman vuoro. Tiedän jo tarinan pääpiirteet, mutta pienet hetket ovat vielä kehittymättä.

Nanoa on vielä seitsemän päivää jäljellä huomisesta alkaen. Tavoitteeni olisi päästä ainakin 25 000 asti. Sitten toukokuulle jäisi 15 000 sanaa.

Puurtamista riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti