maanantai 15. huhtikuuta 2019

Alkuvuoden tilannekatsaus

Ensiksi kaikki muutokset, jälleen kerran.

En osallistu kilpailuun, koska en ehdi editoida tekstiä siihen.

Muuten kirjoittamisen kanssa menee ihan hyvin, joskin on ollut hidasta elämäntilanteen muuttuessa. Steps on viittä lukua vaille editoitu. Sitten se pitäisi lukea vielä kertaalleen läpi, ennen kuin lähetän sen kierrokselle.

Alien etenee. Noin sata liuskaa pian takana. Ensimmäinen versio valmistunee viimeistään ensi kuun aikana. Riippuu tosiaan, kuinka kauan jälkimmäinen puolisko tarinasta tulee kestämään. Joka tapauksessa, editoin vasta elokuun tienoilla...

Sillä ajattelin viimein kirjoittaa heinäkuun Campin aikana Kasvoimmen. Projekti on juuri sopivan kokoinen, että ensimmäinen versio valmistuisi ehkä kyseisen kuukauden aikana. Odotan jälleen kerran innolla ensimmäisiä sanoja ja niiden tunnetta.

Alienin ja Kasvoimmen välissä kirjoitan Olla-projektia pidemmälle. Jos saan ensimmäisen version siitäkin valmiiksi tänä vuonna, niin aloitan seuraavan aikuisille suunnatun kirjan. Ehkä fantasiaa tai realismia tällä kertaa? Vaihtoehtoja on muutamia.

Tuntuu, että tämä vuosi tulee korvaamaan viime vuoden pettymykset kirjoittamisen kanssa. Vaikka hylsypino kasvaisikin, niin saan ainakin kirjoittaa omaleimaisa tarinoita. Tuntuu, että olen löytänyt tyylini. Nyt tärkeintä olisi kehittää sitä pidemmälle.

Pääasiassa lanua ja spefiä kirjoittavana mahdollisuudet ovat niin pienet, etten jaksa stressata. Toivon toki, että saisin kaikki nämä julki, mutta se ei enää tuota epätoivoa niin kuin ennen.

Heh.

Minua ei voi ainakaan yrittämisen puutteesta moittia. Ehkä jollakin näistä viidestä projektista on mahdollisuudet johonkin muuhun, tai sitten ei.

Ajattelen jo ensi vuotta. Sitä mitä kirjoittaisin sen aikana.


1 kommentti: