tiistai 4. heinäkuuta 2017

Negatiivista palautetta

Steps on saanut kaksi hylsyä niistä kolmesta kustantamosta, joihin sen lähetin. Perushylsyjä. Ainoasta jäljellä olevasta kustantamosta ei olla vielä vastattu, enkä uskonut, että sieltä kustannussopimusta nyt maagisesti putkahtaisi, joten lähetin vielä yhteen.

Sainkin pian lähettämisen jälkeen kommenttihylsyn, jossa omaperäisyyttä kehuttiin, mutta tarina ei valitettavasti temmannut täysillä mukaansa.

Olen miettinyt mahdollisia muutoksia, jos Steps saa vielä yhden hylsyn, ja täten en saa sitä julki. Varmaan romaani siitä kannattaa sitten tehdä, joskus ajan kanssa. Nyt olen kiireinen projektien kanssa. Sama koskee Mafian uutta versiota, joka itää jo päässä.

Lotossa on elämän takia kestänyt kauemmin kuin piti (muutama päivä vain, heh), mutta olen nyt juuri aloittamassa viimeistä lukua. Yöllä sain valmiiksi toiseksi viimeisen luvun.

Saa nähdä, mitäköhän Lotto tarvitsee lisää sisälleen. Sen näkee elokuussa. Lotto on kuitenkin paras mahdollisuuteni kustannussopimukseen. Sen jälkeisillä projekteilla on hieman vaikeampaa, luulisin.

Seuraavaan projektiin tuli muutos, mutta kerron siitä lisää ensi kerralla.

Eli varmaan huomenna. Kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti