torstai 15. joulukuuta 2016

Uusi aloitus uudelle vuodelle

Mafia sai eilen viimeisen hylsynsä. Täten käsikirjoitusta ei julkaista, ei ainakaan tässä muodossa. En lähetä muihin kustantamoihin. En ainakaan vielä.

Aloitan kaiken ensi vuonna puhtaalta pöydältä. Ei kässäriä odottamassa vastausta. Ei kiirettä saada valmiiksi, vaikka pidänkin tasaisen kirjoitustahdin. Kunhan seuraava projekti valmistuisi kesäksi. Siinä on kuusi kuukautta aikaa kirjoittaa kustantamokierrosvalmis kässäri. Siis seuraavaan kässäriin.

Eli Baby Danceen.

Pistän sen kovan pähkäilyn jälkeen pääprojektiksi. My Steps! ei vain onnistu kunnolla tällä hetkellä. Olen kirjoittanut sitä jo neljä kuukautta, enkä ole saanut kirjoitetuksi kuin vain noin kahden viikon tekstit. Stepsin laitan sivuprojektiksi, joka valmistuu sitten, kun vain ikinä haluaakin valmistua. Kokonaisena romaanina.

Baby Dancesta on suunniteltu kahdeksan lukua. Yhteensä niitä tulee kaksikymmentäkahdeksan. Suunittelen 2-3 lukua päivässä. Muun ajan jatkan Stepsia, jos vain suinkin jaksan. Se saattaa valmistua ennen Dancea, mutta en ole enää ollenkaan varma.

Minulla on hyvä tunne Dancesta. Uskon siitä tulevan hauskempi ja rennompi projekti kuin Stepsista. Ja vaikka siitä tuleekin pidempi, luulen editoinninkin olevan helpompaa lopuksi kuin Stepsin kanssa varmaan tulevaisuudessa tulee olemaan.

Pitääpä vaihtaa tuo blogiteksi otsikon alta jälleen. Tällä kertaa tosiaan vuorossa nuorten aikuisten maagista realismia, ehkä pienellä scifimausteella (yllätys yllätys...).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti