lauantai 15. syyskuuta 2018

Projekti meni poks olemisesta

Kuten viimeksi taisin kertoakin, laitoin Saippuakuplia-kässärin takaisin ideakasaan. Sen suunnittelu ei ottanut tuulta alleen ja kilpailussa on kuitenkin deadline, jota pitää noudattaa.

Tänään viimein otin pelkuri-itseäni niskasta kiinni ja suunnittelin Olla-projektia, jonka yritän saada kirjoitettua ja editoitua noin 6-7 kuukaudessa.

Tarina lähti suunnitelmissa hieman eri suuntiin kuin oletin. Tämä muutos saattaa johtaa kolmannen näkökulmahahmon poistamiseen. Neljännestä en sitten tiedä vielä mitään. Suunnittelen ja kirjoitan ensiksi kahden muun hahmon tarinat, ja katson sen jälkeen, tarvitseeko tarina enempää. Tällaisessa tarinassa useampi näkökulmakaan ei olisi pahitteeksi.

Sain myös vihdoin toivottavasti ratkaistua Stepsin lopun, lisäämällä luvun. Jotain siitä vain puuttui. Nyt Ollan ohella editoin kässäriä kustantamokuntoon.

Alien tosin jää tauolle joksikin aikaa. Ainakin siihen asti, että saan Stepsin lähetettyä, tai ainakin editoitua.

Harmi, sillä kässäri eteni hyvää ja tasaista vauhtia, mutta kolme samanaikasta kässäriä on juuri tässä elämäntilanteessa ehkä yksi liian monta. Ainakin deadlinen lähestyessä. Onneksi se ei katoa mihinkään.

Olen pitkin päivää ja iltaa suunnitellut Ollaa kannettavalla, ja ulkoisen Blu-Ray soittimen avulla kuuntelen Galileo Galilein See More Glass -albumia kerta toisensa jälkeen, alusta loppuun.

En nähtävästi päästä erästä hahmoa kovinkaan helpolla. Ehkä tunnelin päässä kuitenkin loistaisi se valo. Niin kuin toivottavasti tälle käsikirjoituksellekin tulevaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti