keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Nyt poksuu, todella

Päätin jättää Ollan kirjoittamisen tuonemmaksi. En saisi sitä valmiiksi kilpailua varten elämän muutoksien takia. En osaa arvioida aikaa, jonka esimerkiksi muutto jne. vievät, mutta en usko ehtiväni ajoissa.

Keskitynkin nyt Stepsin editointiin ja Alienin kirjoittamiseen.

Seuraava kässärini on taas nuorten puolelta. On vain vaikeaa päättää tarinaa kaikista ideoista. Olen kyllä ehkä päätymässä Älä pysähdyyn. Se olisi myös suunnitelmien valmiuden kannalta oiva käsis.

Osa minusta kyllä haluaisi revitellä hieman mukavuusalueeni ulkopuolella. Viimeinen sellainen kässäri oli Mafia.

Lottokin on saanut hylsynsä. Tarinasta ja ideasta pidettiin kyllä, mutta ei silti. Käyn käsikirjoitusta läpi hiljalleen ja teen muistiinpanoja vihkoon korjausideoista. Aion pitää tarinan mahdollisimman samana, mutta korjata pitää paljon pienten kommentien perusteella. Nyt vain en jaksa tehdä jälleen kerran käsikirjoitusta uusiksi, kerta Steps on ollut niin voimia vievä kässäri.

Steps vaatii vielä uutta materiaalia parin kohtauksen verran. Sitten lausetason editointi. Alienia pitää vaan kirjoittaa eteenpäin. Luvut ovat lyhyitä, joten etenemisen tuntee jokaisen session päätteeksi.

Netti hidastelee...

2 kommenttia:

  1. Usean käsikirjoituksen yhtäaikainen työstäminen on todella haastavaa! Käsisten pitäisi olla keskenään hyvin erilaisia, muuten ne vain alkavat sulaa toisiinsa, eivätkä sitten enää irtoa, kun sitä haluaisi. O.O

    Onkin varmaan fiksu ratkaisu ottaa takapakkia ja keskittyä yhteen kerrallaan. Minulla ainakin jok'ainoa B-käsis on päätynyt lopulta A-käsikseksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä kannatti. Sain vihdoin taas keskityttyä Stepsin editointiin. Eteni kumman ripeästi!

      Poista