maanantai 7. joulukuuta 2015

Rakennetta suunnittelemassa

Flunssa on viimein lähes ohi ja kestipä se paraneminen. Kipeänä vietettyyn kuukauteen kuului loma raakatekstin kirjoittamisesta (lähes) ja paljon suunnittelua.

Pääasiassa päänsisäistä.

9E ja My Steps! ovat vaihtaneet tärkeysjärjestyksessä paikkoja. 9E saa olla nyt sivuprojektini haastavuutensa takia. Haluan rakennella sen rauhassa valmiiksi, vaikka siinä sitten kestäisi tavanomaista pidempään.

Rakenne on tämä: My Steps! sisältää kolme lukua (vähän niin kuin alku, keskikohta ja loppu), jotka yhdessä olisivat noin 30 000 sanaa. Viimeinen luku tulee olemaan vapaa sanoiltaan, joten sanamäärä saattaa olla loppupelissä joko enemmän tai vähemmän.

9E:n suunnittelu tiedostoon on tyssännyt kuudenteen lukuun, mutta päässäni koko kaari on hahmottunut, jokainen luku omalla paikallaan. Tähtään noin 50 000 sanaan.

Kaiken lisäksi koneeni tuulettimet sanoivat hyvästit. Ostin itselleni halvemman kirjoituskoneen odotellessani nyt pääasiassa pelikäyttöön valjastetun, hyvin palvelleen, vanhuksen paluuta. Saa nähdä miten koneiden välillä hyppelehtiminen tulee toimimaan.

Jänöstä muuten tuli toinen hylsykin. En enää muista kerroinko siitä täällä. Enää yksi mahdollisuus sillä kässärillä edessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti