perjantai 25. toukokuuta 2018

Hidasta menoa taas vaihteeksi

Otsikko kertoo jo kaiken. Kirjoittamisen kannalta on ollut hidasta, pelaamisen ei nyt niinkään. Mutta onhan se mukavaa välillä tehdä muutakin kuin "työtä".

Steps tosiaan valmistui ja olen jo ottanut sen työstöön, taikka läpilukuun. Paljon on korjattavaa, mutta uusi materiaali tekstissä toimii todella hyvin. Vanhaa tekstiä pitää hieman editoida, jotta uudella olisi suurempi voimakkuus. Vielä ei ole tullut eteen suurta muutettavaa. Vain kaksi kohtausta.

Sitten muut kirjoittamiset.

Otan jälleen Olla-projektin pois työstöstä joksikin aikaa. Keskityn nyt 2,5:een, jotta saisin sen valmiiksi edes joskus. Vasta kaksi lukua raakatekstiä takana.

Samalla seuraavan lastenkirjan suunnitelmat etenevät (eikä edellisenkään ole vielä täysin valmiit...). Scifiä jälleen kerran.

Sain Lotosta hyvää kommentia betalukija-palvelusta. Rakenne ja juoni näyttivät toimivan hyvin ja saivat kehuja, mutta maailmanrakennus kärsi. Sen ja liian kertomisen seurauksena myös hahmonkehitys kärsi.

En olisi uskonut, että syyllistyisin liialliseen kertomiseen. Olen aina kuvitellut, että tilanne olisi valitettavasti päinvastainen. Hyvä tietää jatkossa. Myös yksi hassu maneeri proosassa ihmetytti.

Lotossa näyttäisi olevan silti potentiaalia, joten aion kirjoittaa sen uusiksi. Ehkä parin tai muutaman projektin jälkeen.

Tämän hetkinen kirjoittamissuunnitelma menee näin:

1. Stepsin läpikäynti ja editoinnin aloittaminen ja lopulta viimeistely.

2. 2,5:den ensimmäisen version kirjoittaminen ja suunnitelmien viimeisteleminen

3. Projekti Alienin (lastenkirja) suunnitteleminen

4. Joko seuraavan YA-kässärin suunnittelu tai Olla-projektin suunnittelu

Eli kirjoittamisen parissa menee kesä. Ei vain pelien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti