sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Seuraava YA-projekti - Paluu blogin alkuun

Stepsin raakateksti on vetämässä viimeisiään. Saan sen perjantaihin mennessä valmiiksi, jos mitään kummallista ei satu aivan yhtäkkiä. Perjantai on muutenkin deadlineni.

Seuraavaksi kirjoitan lastenromaanin, kuten sanoin, eli 2,5 on vuorossa seuraavaksi, Yritän saada tämän kuun aikana kirjoitettua mieluiten 15 000 sanaa. Ollaa jatkan varmaankin toukokuussa, tällä menolla se toimii sivuprojektinani.

Kun 2,5 valmistuu, aloitan seuraavan YA-projektin.

9E:n.

Palaan projektiin, jota varten perustin tämän pienen blogin. Pari vuotta sitten tuo käsikirjoitus epäonnistui alkumetreihinsä. Olen nyt saanut aikaa miettiä tarinaa, ja mitä haluan sillä kertoa.

Olen valinnut juonen kohdat tarinan eri inkarnaatioista. Se on lähellä alkuperäistä visiota, mutta samalla moni juonenpätkä on toisin, ja teema on vahvempi.

Kyseessä on scifiä nuorille aikuisille. Enemmän pojille suunnattu tarina, josta otankin hieman stressiä. Kirjoitan yleensä enemmän tytöille (vaikkakin hyvin erilaisia tarinoita).

Kaikista kauniista sanoista huolimatta juuri pojille julkaistaan vähän kirjoja. En tiedä, onko minulla edes mahdollisuutta saada tätä käsikirjoitusta julki. Erityisesti taustani takia. Mutta ainakin yritän parhaani!

Tällä kertaa 9E onnistuu varmasti. Luotan siihen.

Tai sitten tallataan seuraavat vuodet kirjoittamisen sotakentällä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti