torstai 12. tammikuuta 2017

Viimeiset askeleet ainakin hetkeen

My Steps!:n ensimmäinen versio on juuri valmistunut. Sanoja tuli noin 21 000 ja liuskoja 107. Tästä lähdetään kahden viikon päästä lihottamaan tuonne noin 150:een liuskaan. Työtä vielä siis riittää ja pieni lepo tulee tarpeen.

Projektin nimi tulee myös muuttumaan. Tosin blogin puolella tuota muutosta ei nähdä. Täällä se tulee olemaan vain Steps tästä lähtien.

Kirjoitan seuraavaksi Kasvoimmen sijasta Baby Dancen. Sen suunnitelmat ovat pisimmällä, ja kaipaan myös vähän erikoisempaa ja hullumpaa tarinaa. Jos vihdoin saisi nauttia raakatekstin kirjoittamisesta. Steps oli vaikea projekti, vaikka se ei varmanakaan siitä näkyisi.

Eli seuraavaksi Baby Dancen ahkeraa suunnittelua. Olen suunnitellut jo yhdeksän lukua. Yhdeksäntoista varmana vielä edessä.

Kuten sanoin aikaisemmin, Baby Dance on maagista realismia nuorille. Paremmin sanottuna scifististä maagista realismia nuorille. En pääse eroon scifistä vähään aikaan. Romaani tästä tulee, vaihteeksi.

Kun Dance on suunniteltu, aloitan raakatekstin kirjoittamisen, sekä jatkan Olla-kokoelman ensimmäisen pienoisromaanin suunnittelua.

Paljon työtä, mutta varmasti myös hauskaa (toivottavasti...).

2 kommenttia:

 1. Kiva miten pystyt työstämään monta tekstiä samaan aikaan. Itse kykenen vain yhteen kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskittymällä vain yhteen saa kyllä nopeammin valmista per yksi käsikirjoitus. Ehkä sellainen yksi lanu, yksi aikuisten olisi itselleni se ideaalisin toimintatapa.

   Mafia ja Steps kyllä syntyivät keskittymällä niihin. Mafian kanssa se toimi tosin huomattavasti paremmin.

   Poista