torstai 3. marraskuuta 2016

13 sanaa, vaiko sittenkin 10 000?

My Steps! on nyt edennyt ensimmäisen suuren rajan yli. Kässärissä on nyt yli 10 000 sanaa. Tavoitteenani on saada kuun aikana 20 000-30 000 sanaa.

Projekti on edennyt hitaasti tähän asti, vasta viides luku menossa, mutta ei se haittaa. Ei tässä kiire ole, kun Mafiastakin vasta odotan vastauksia. Jos kuun lopussa kässäri olisi edes puolivälissä, silloin olisin tyytyväinen.

En tule saamaan valmista tämän vuoden aikana, mutta ensimmäinen versio olisi kiva saada kirjoitettua vielä ennen vuoden vaihtumista.

Uusi pöytäkone saapui pari päivää sitten. Täytyy taas totutella kirjoittamaan kunnon näppäimistöllä. Mekaanisella sellaisella, ei kannettavan laattanäppäimillä.

Vaikka en olekaan kirjoittanut kauhean paljon viime aikoina, olen saanut alun (kahdeksan liuskaa) tekstiä aikuisten projektiini. En ole ennen kertonut siitä blogin puolella. Kutsun sitä täällä tästä lähtien vaikka nimellä 13. Scifiä ihmisille vaikeasta aiheesta. Lisää myöhemmin, kun projekti etenee. Onhan se jäässä nyt tämän kuun aikana, keskittyessäni Stepsiin.

Pitäisi taas kirjoittaa yksi sessio. Ja suunnitella Kasvoimmea, seuraavaa lanu-projektiani. Joulukuussa on kyseisen kässärin aika, ja vasta eka luku (oikeasti viisi) suunniteltuna.

Siitäkin lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti