torstai 11. elokuuta 2016

1/4

Mafiasta on nyt, hitaasti mutta varmasti, editoitu ensimmäinen neljännes (vähän yli). Suurimmat korjailut ovat tähän mennessä painottuneet kohtiin, joissa esiintyy logiikkavirheitä. Ei mitään suurta, vaan pääasiassa mainintoja totuuksista, jotka eivät sitten päätyneetkään lopulliseen käsikirjoitukseen.

9E:n jättämän tuhon pystyi vielä huomaamaan näistä alkuluvuista. Kun kyseinen kässäri epäonnistui, jouduin kauan hakemaan uutta tarinantynkää, jota lähteä kirjoittamaan. Olen suunnitteleva kirjoittaja, joten kun aloin suin päin vain kirjoittamaan Mafiaa, jäi sinne pakostikin logiikkavirheitä, ennen kuin visioni käsikirjoituksesta yhtenäistyi.

Uusi 9E tosin vaikuttaa viimein toimivan paremmin, keskittyvän enemmän itse asiaan.

My Steps! on viimein suunniteltu puoleenväliin. Kauan siinä kestikin. Nyt on vielä suunniteltava toinen puolisko pikasuunnittelulla. Sitten täyttämään.

Luulisin molempien projektien valmistuvan vielä tämän kuun aikana. Sitten pääsen viimein kirjoittamaan uutta raakatekstiä. Ehkä pian aion kertoa vähän tarkemmin siitä aikuisille suunnatusta projektista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti