torstai 3. tammikuuta 2019

Koko ajan kasvava työpinoni vuodelle 2019

Pitää myöntää, että kulunut vuosi oli kamalin julkaisuhakuinen kirjoittamisvuoteni tähän asti. Käteen jäi oikeastaan vain unelmia, keskeneräisiä käsikirjoituksia, sekä hylsyjä vuoden 2017 projekteista.

Sain yhden käsikirjoituksen ensimmäisen version, eli Stepsin, valmiiksi viime vuonna, mutta sekin oli jämä vuodelta 2016. Aloitin Alienin, kisakässärin ja Olla-projektin. Ollan alusta. Sekä editoin kommentien perusteella Mafiaa parin vuoden tauon jälkeen ja heitin uudestaan kustantamoihin. Saa nähdä.

Kirjoitin myös yhden novellin, jonka lähetin Novaan, mutta en päässyt jatkoon. Kuten aina.

Päätavoitteeni vuodelle 2019 on:

-saada kisakässäri kuntoon tai kustantamoon, jos en ehdi saada sitä valmiiksi ajoissa

-Steps viimein editoitua ja kustantamoon.

-Alienin ensimmäinen versio pakettiin ja mieluusti vielä editoitua

Sivutavoitteikseni otin Olla-projektin päänäkökulmahenkilön osuuden raakatekstin kirjoittamisen, ja muutenkin projektin työstämisen mahdollisimman pitkälle. Lisäksi yritän saada vielä pari kohtuu uutta novelliksi taipuvaa ideaa kirjoitettua.

Ei kai nyt tällainen välivuosi "valmiiksi" saamisesta nyt niin paha juttu ole. Ainakin on käsikirjoituksia, joita työstää.

Tänään kirjoitin Ollaa. Aloitukseen liittyvät kohtaukset on melkein kirjoitettu. En luvuta, ainakaan vielä, mutta pian on mahdollisen ensimmäisen luvun lopetus kirjoitettu. Olen keskellä kohtausta.

Aloitan tänään varmaankin toisen noista novelleista. On mukavaa kirjoittaa kunnolla pitkästä aikaa, taas.

3 kommenttia:

  1. Onnea kirjoittamiseen, hyvä olla selkeät tavoitteet ja suunnitelmat.

    J

    VastaaPoista
  2. Ihailtavaa, miten voit pyörittää noin monta projektia samaan aikaan.
    Onnea uudelle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.

      Osa näistä projekteista on kirjoittamisvaiheessa vasta tiettyjen kässäreiden jälkeen, mutta onhan tuohon kertynyt kirjoitettavaa. Syytän laiskaa edesmennyttä vuotta.

      Poista