tiistai 27. joulukuuta 2016

Projektit vuodelle 2017

Valehtelin hieman viimeksi. Lähetin Mafian sittenkin vielä yhteen kustantamoon pienen editoinnin jälkeen. Kässärin kohtalo jääköön siis tulevaisuuden käsiin.

Vaihdoin myös Baby Dancen pois nuortenromaanipaikalta. Se olkoon todennäköisesti sitä seuraava nuorten projektini.

Joten, tässä projektini vuodelle 2017:

Sydäri. Aion keskittyä nyt tähän kässäriin, koska se on lyhyin. Kyseessä siis, vielä kerran, lastenromaani. Fantasiaa. Tähtään 20 000-30 000 sanaan (100-150 liuskaa). Lukuja on suunniteltu tähän mennessä yhdeksän kappaletta. Kirjoitan ne ensiksi ja sitten suunnittelen seuraavan erän.

Lotto. Tämä on se uusi nuortenromaanikäsikirjoitus, jota suunnittelen tällä hetkellä. Kaksi lukua takana. Kyseessä on astetta realistisempaa, mutta samalla hieman dystopiasävytteistä (utopististakin) scifiä. Uskon tämän olevan parempi vaihtoehto kuin Baby Dance juuri tällä hetkellä. Tähtään vähintään 40 000 sanaan (noin 200 liuskaa).

13. Aikuisten kässärini. Scifiä, joka käsittelee ihmisille arkaa aihetta. Ajattelin ensiksi kirjoittaa ilman suunnitelmia, hieman tajunnanvirtana, jotta pääsisin kertojan päähän. Päätin toisin. Tämän kaltainen tarina vaatii enemmän suunnitelemista. En ole ollenkaan varma, kuinka pitkä tästä kässäristä oikein tulee.

Jos edes kaksi näistä valmistuisi vuoden aikana. Tähtään kaikkiin kolmeen. Tähän vaikuttavat myös Mafian kohtalo, sekä uudet projektit sitä mukaan, kun saan näitä valmiiksi.

Työtä siis riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti